Principes van heling en transformatie

Het is mijn passie om mensen te laten weten, voelen en ervaren dat ze een enorm zelfgenezend vermogen hebben. In mijn healings ben ik niet degene die jou heelt, maar ben ik een doorgeefluik van de wijsheid, kennis en ervaring van jouw eigen zelfhelend vermogen, van jouw eigen kracht, mogelijkheden en potentie. Dat laat ik je voelen en ervaren en dat leer ik je, door de healings. Dus het is echt jij, zelf, die het doet, het helen. Ik doe niks, ik faciliteer alleen maar, ik wijs je op dingen die ook in jou zijn.

In heling gelden een aantal universele principes, waarvan ik de belangrijkste hier noem.

֎

Je gedachten, emoties, gevoelens en lichaam bestaan niet los van elkaar en niet los van anderen en de omgeving.

֎

Overtuigingen, gedragspatronen en trauma liggen aan de basis van blokkades in de doorstroming van energie in jouw lichaam. Wanneer deze langdurig blijven bestaan, kunnen ze leiden tot (chronische) ziekte, pijn of voortdurend terugkerende emoties.

֎

Pijn kan transformeren in welbevinden. Voor heling en het terugvinden van balans is voelen essentieel.

֎

Als je je lichaamsgevoelens kunt voelen, kun je ook de energie leren voelen. Essentieel hierbij is een bedding waarin alle tijd en alle ruimte is om te voelen. Zo kan energie getransformeerd worden en kunnen blokkades worden opgeheven. Lastige of heftige emoties vinden hun natuurlijke beloop en lossen op.

֎

De beweging van het hoofd naar het hart is de belangrijkste beweging die je in je leven kunt maken. Je intuïtie (hart) is aangesloten op de intelligentie van het universum en weet precies wat goed voor je is. Je verstand (hoofd) is een dienaar van je hart, niet andersom.

֎

Je lichaam is uitermate intelligent en wordt gestuurd door de intelligentie van het universum, richting balans en heelheid.