Ik ben Marieke Trompert, 43 jaar, Psycholoog en Master in de Geneeskunde. Daarnaast ben ik getraind in de Spirituele Psychologie en Nonduale Therapie, aan de International School for Spiritual Psychology. Ik ben gefascineerd door traumaheling en spiritueel ontwaken.

Mijn zelfhelend en helend vermogen is ontwikkeld gedurende mijn levensreis en zoektocht naar geluk en gezondheid. Het is erg krachtig en ik sta er elke keer versteld van. Met heel mijn hart geef ik aan jou door wat nodig is om weer gezond te worden en gelukkig te zijn.

Het is mijn passie om jou je eigen zelfhelende vermogen te laten herkennen en ervaren. Ik ben daarbij een doorgeefluik van heling en kennis, precies wat er nodig is.

Ik heb ervaring opgedaan met werken met cliënten en patiënten in de opleidingen en in mijn startende praktijk. Zij ervaren mijn begeleiding als erg positief en krachtig en ik zie mensen opbloeien, de energie mag weer stromen.

Ik vind je kracht dat je zo subtiel en kwetsbaar enerzijds bent én tegelijkertijd ken ik weinig mensen die zo diepgaand en krachtig en onmetelijk zijn. Als een berg. Linda Rood

Door een lange zoektocht naar mijn eigen gezondheid en een levenslange fascinatie met menselijk gedrag ben ik ervaringsdeskundige betreffende vele verschillende therapievormen en spirituele technieken en meditaties. Ik heb mijn psyche en lichaam zo goed leren kennen. Het is mijn passie om met jou te delen wat ik heb ontdekt over gezondheid, ziekte en vooral over heling en zelfheling.

Ik heb een holistische visie, ik zie en ervaar dingen als een heelheid, een eenheid, met energie als basis. Dat is wat er mist in veel behandelingen. Dan wordt bijvoorbeeld de energie, of misschien de chakra’s, als een apart systeem gezien, waar andere modules zoals het lichaam, de emoties of de geest los van staan.

Ik kan het niet van elkaar onderscheiden, ik zie en ervaar dat als eenheid. Ik neem het in mijn behandelingen allemaal mee.