Ik ben Psycholoog en Master in de Geneeskunde. Daarnaast ben ik getraind in de Spirituele Psychologie en Nonduale Therapie, aan de International School for Spiritual Psychology.

Het is mijn passie om jou je eigen zelfhelende vermogen te laten herkennen en ervaren. Ik ben daarbij een doorgeefluik van kennis en heling, precies wat er nodig is.

Ik heb ervaring opgedaan met werken met cliënten en patiënten in de opleidingen en in mijn startende praktijk. Zij ervaren mijn begeleiding als positief en krachtig en ik zie mensen opbloeien.

Ik vind je kracht dat je zo subtiel en kwetsbaar enerzijds bent én tegelijkertijd ken ik weinig mensen die zo diepgaand en krachtig en onmetelijk zijn. Als een berg. En dan ken ik je healingskwaliteiten nog niet eens. Linda Rood

Door een lange zoektocht naar mijn eigen gezondheid en een levenslange fascinatie met menselijk gedrag ben ik ervaringsdeskundige betreffende vele verschillende therapievormen en spirituele technieken en meditaties. Ik heb mijn psyche en lichaam zo goed leren kennen. Het is mijn passie om met jou te delen wat ik heb ontdekt over gezondheid, ziekte en vooral over heling en zelfheling.

Ik heb een holistische visie, ik zie en ervaar dingen als een heelheid, een eenheid, met energie als basis. Dat is wat er mist in veel behandelingen. Dan wordt bijvoorbeeld de energie, of misschien de chakra’s, als een apart systeem gezien, waar andere modules zoals het lichaam, de emoties of de geest los van staan.

Ik kan het niet van elkaar onderscheiden, ik zie en ervaar dat als eenheid. Ik neem het in mijn behandelingen allemaal mee. Ik ben zeer goed in patronen zien.